torstai 20. toukokuuta 2010

Taitotaivaan DT-kortti


Tässä on minun DT-korttini taitotaivaan haasteeseen #2. Haasteet julkaistaan ainakin toistaiseksi Koukussa kortteihin -sivustolla. Omassa kortissani muokkasin jouluista leimasinta poistamalla maskaamalla enkeliltä siivet ja muut jouluiset tausta kuviot. Taustalle vaihdoin perhosen siivet, jotka piti työstä löytyä ainakin kerran. Tytön tausta on värjätty distress inkeillä ja kuva on embossattu. Kuvan reunat kulutin saksilla ja värjäsin sinisellä musteella. Tekstin kirjaimet vanhesta kirjasta ja kiinnitetty kuvaan helmiäis maalilla, joka ei luonnossa peitä tekstiä niin paljon kuin kuvassa. Leimasin vanhalle kirjan sivulle  perhosen kokonaisena. Rypistelin ja lisäsin helmiäis glimmermistiä. Välissä olevaan vellumiin suihkin pinkkiä cosmic shimmer mistiä. Kortin kulmiin embossassin valkoiset kihkurat Tim Holtzin leimasimella ja lisäsin helmikukkia muutaman. Olen ostanut niitä joskus Tiimarista, mutta nyt alkavat loppumaan. Harmi, ovat olleet niin moneen korttiin sopivia koristeita.

tiistai 18. toukokuuta 2010

P*askarteluhaaste#39


Ylioppilas teemalla mennään tälläkin kertaa. Ohjeena oli käyttää boordileikkuria. Minun omistamani boordileikkurit ovat kovin pitsisiä, mutta onneksi löytyi myös tämä tähtiversio vaikkakin olen sen mieltänyt jouluaiheiseksi. Pitsiset eivät mielestäni oikein sopineet pojalle olevaan korttiin. Muutenkin poikien kortteja on vähän vaikea koristella kun ei viitsi kulmia kukilla täyttää. Tässä jätin pohjapaperin kiiltävät kiehkurat näkyviin ja lisäsin boordista jääneitä tähtiä. Vielä vähän nauhoja lisäksi.

torstai 13. toukokuuta 2010

Magnolia haaste #15

Tässä korttini haasteeseen. Keikautin luonnoksen toisinpäin kun kuviot tuntuivat istuvan paremmin niin. Ympyrän tein Just Rite- leimasimella ja kirjaimilla. paperit Tim Coffey lehtiöstä, kukat priman.

sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Äitienpäiväksi

Tässä äitienpäiväksi kokoamani kassi tai rasia. En oikein tiedä kummaksiko tuota kutsuisi. Ostin stanssatun aihion Heiniltä Ylöjärven tapaamisessa. paperi on muistaakseni Priman kuten myös hydragenea kukkaset. Valkoisia ruusuja puuhastelin itse. Kipinän näihin sain kun Heini, Maiju ja Merja kuvasivat demoa aiheesta. Käytin leikkaamiseen cuttiksen kukkastanssia, mutta lehtien juuret olivat niin ohuet että meinasivat mennä poikki. Onneksi on peremmin soveltuvia retrokukkia varastossa. Olin jättänyt ruusun tekeleet yöksi kuivumaan ruokapöydälle. Aamulla esikoinen huutelikin ilahtuneena: "äiti täällä on pop corneja" Onneksi ehdin hätiin.
Kortti on myös tehty äitiä ajatellen. tagia värjäilin distress inkeillä sopivan sävyiseksi. Tässä on taustalla crafty individualsin paperi. Marthan perhosia ja kynttilän mansestista nyhdetyt kukat.

sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Ylöjärven tapaamisessa

Enpä ole saanut aiemmin purettua kuvia kamerasta.. Tässä kuitenkin pari kuvaa 24.4 Ylöjärveltä. Merja ja Pammu olivat järjestäneet mukavan tapahtuman. Ohjelmassa oli live P*askis, jonka sai laatia bingorivin, luonnoksen tai molempien mukaan. Tämän heppakortin tein käyttäen molempia vaihtoehtoja. Lopuksi arvottiin kortin tehneiden kesken palkinto. Olin onnekas ja voitin kortillani tuon leimasimia sisältäneen palkinnon. Muuten tapahtumassa jutusteltíin ja leimailtiin sekä nautittiin maistuvista herkuista. Heinikan Heini oli mukana myös tavaroineen. Mukavaa oli taas kerran :)