tiistai 22. syyskuuta 2009

Ylläri


Tällainen mukava ylläri minua odotti kun koneelle ehdin....... Sain tämän Sannas:ltä ja Tainalta. Tunnustukseen liittyen pitää kertoa itselle viisi tärkeintä asiaa. Jos minulta olisi eilen tätä kysytty pitkän Seitsemisen kansallispuistossa vietetyn sienestysreissun jälkeen, olisin vastannut:sauna, uni, uni, uni ja uni, niin mukavasti ihanan aurinkoinen syysilma uuvutti. Tänään lista näyttää seuraavanlaiselta: 1.Perhe, 2. koti, 3. ystävät ja lähisukulaiset 4. aikaa tehdä omia juttuja 5. hyvin nukuttu yö (edelleen makeasti nukutun viimeyön jälkeen lapsiperheessä listoilla)


Tunnustuksen haluan ojentaa takaisin Tainalle ja Sannas:lle, joiden blogeja seurailen ahkerasti. Edelleen annan tämän Marikalle ja Saronille, jotka ovat jo tämän aiemmin saaneetkin, tässä kuitenkin korsi kekoon :)

1 kommentti:

  1. Kiitos ihan mielettömän paljon!!!! Ja saat tämän ehdottomasti myös takaisinkin!! Teet todella kertakaikkisen kauniita kortteja!! Se aikaisempi moottoripyöräkortti on kyllä ihan mielettömän upea, ja sitten se helistinkortti, siinä on mahtava ideakin vielä, ja tuo aiemman postauksen kokki.. WAU!!!!

    VastaaPoista