maanantai 15. helmikuuta 2010

P*askarteluhaastetta taas...


Viimeviikkoisessa P*askarteluhaasteessa onni potkaisi minua. Olin tuossa jokin aika sitten tuskaillut noiden ompeluhommien haasteellisuutta. Voitin sitten arvonnassa gel-a tins leimasin ompelusetin. Pakkauksessa vielä luki,että leimasinompeleita voivat käyttää ne, joille ompelu on haasteellista. :) Oikeaan osoitteeseen tuli..

Tämänkertaisen haasteen sisätö on 3 kukkaa, kaksi niittiä ja sydän. Omassa kortissani niitit löytyvät sisältä. Lisähaasteena oli kortti ystävälle. Tämä on jo sunnuntaina siirtynyt toiseen osoitteeseen kukkapuskan kera. Kortin teema liittyy saajan opettajan ammattiin. Kuulemma saaja oli juuri perjantaina näyttänyt kuvan kaltaiselta pitäessään puhuttelua oppilailleen. Kuvissa on hurjat varjot, se vaan näyttää olevan näissä iltamyöhällä otetuissa kuvissa haittana. Leimasin on Art impressionsin ja leimattu Rauman tapaamisessa. Paperit, Miss Elisabeth´s.

4 kommenttia:

 1. WAU!! Aivan loistava kortti!!! Niiiiiin ihana!! =)

  VastaaPoista
 2. Tää on HUIPPU MAGEE kortti :) Voin vaan kuvitella, miten ope on ollut innoissaan tämän saadessaan! Olet onnistunut täydellisesti!!!!!

  VastaaPoista
 3. Tämä on aivan hirveän kiva. Tykkään:))

  VastaaPoista
 4. Hih onnea ja kortti on aivan yliveto, meillä kans noita ope sukulaisia riittää;-))m

  VastaaPoista