lauantai 10. huhtikuuta 2010

Täällä taas pitkästä aikaa ...

Kevät se porskuttaa vauhdilla eteenpäin. Askarteluhommat ovat olleet aikalailla jäissä viime viikkoina. Kaikki joutava aika on mennyt äidin kanssa muuttopuuhissa. Nyt mamma on muutettu tähän muutaman kilometrin päähän ( ei kuitenkaan liian lähelle ;) ) Oli vaan hommaa tyhjentää koko omakotitalollinen tavaraa kolmen vuosikymmenen ajalta. Autotallin perukoilta löytyi mitä ihmeellisimpiä löytöjä kuten pino vanhoja autoradioita ja pussillinen kuluneita huopatossuja. Tavara kokoelmaa ihmetellessä ja roskalavalle kantaessa viime ajat ovat hujahtaneet. Eilen huomasin meidän seinustalla ensimmäiset krookuksen kukat. Ne ovat minulle merkki kevään tulosta. Mikäs teille muille on kevään alkamisen merkki?


Yhden kortin tuossa viikolla sain tekaistua, kun pyydettiin tekemään "mummolle sopiva" kortti. Riippuu kai mummosta minkälainen kortti sopii, mutta tulkitsin pyytäjän tarkottaneen perinteistä kukka korttia. Pääsin myös kokeilemaan uusia stanssejani, joilla leikkasin kortin muodon. Kiva oli tehdä myös muunlaista kuin neliö korttia. Pian onkin Riihimäen askartelu tapaaminen, jonne olen menossa. Tarvitseeko joku kyytiä Tampereen lähistöltä?

3 kommenttia:

  1. Tosi kaunis kukkakortti. Ihanan herkkä ja keväinen :)

    VastaaPoista
  2. Aivan mahdottoman kaunis kortti, joka sopii annettavaksi ihan kenelle vaan:) Uskon, että tilaaja on enemmän kuin tyytyväinen tähän kokonaisuuteen!

    VastaaPoista