keskiviikko 28. lokakuuta 2009

The Sugar Bowl #22


Tekaisin taas kortin Sugar Bowl haasteeseen. Luonnos oli tosi mukava tehdä ja nämä Leanne Ellisin kuvat sopivat monenlaiseen korttiin. Värit ovat vaihteeksi melko hempeät. Paperit ovat K & companyn. Koristelin kuvaa glossy accentilla ja kimalteilla sekä helmillä.


This is my entry for The Sugar Bowl challenge. The sketch is lovely. I used Fizz! stamp byLeanne Ellis. Papers are from K & company. I added the glossy accent, beads and stickles glue on the image.

6 kommenttia:

 1. Kaunis kortti, upeasti väritetty ja ihanan sävyinen kokonaisuus.
  Kyselit joulutähden teosta. Ei oo ollenkaan hankala tehdä. Stanssista tulee 3 osaa kerralla, leikkasin 2 kertaa yhteen kukkaseen.

  VastaaPoista
 2. Voi, tämä on UPEA!!!! Tuo glossy sopii tosi hienosti leimakuvaan ja muutenkin tässä on värit ja koristeet upeasti toisiinsa soveltuvat!! Tästä mä tykkään!!!

  VastaaPoista
 3. Great card with lovely colouring and beautiful papers.
  Barbara
  xx

  VastaaPoista
 4. Just gorgeous!! Love the colors and your beautiful details!! Thanks so much for playing along with my sketch!! Love your lace!!!!
  :)Kathy

  VastaaPoista
 5. toi glossy on kyl kivaa ja käuy upeasti tähän korttiin! tässä kortissa on todella kauniita papereita! ja kuva on kiva! tykkään!

  VastaaPoista