keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Joulukortteja, flunssan parantelua ja Cuttiksen korjaustaTässä muutamia joulukortteja, joita olen tässä välillä koittanut saada aikaiseksi. Lapsiperheessä aina nuo sairastelut sekoittavat normaalia arkea. Nyt meillä isäntä potee viimeisenä possuflunssaa. Jokaiseen perheesä tauti näyttää vuorollaan tarttuvan, vaikka ensin ajattelin, että osa siltä säästyisi. Vanhemmalle pojalle haettiin viikonloppuna vielä antibioottikuuri korvatulehdukseen. Täytyy korttirintamalla yrittää kiriä vajetta kiinni ennen viimeistä joulukorttien postitus päivää.
Korttien valmistumista hidasti myös Cuttiksen hajoaminen. Kun laitetta ei voinut käyttää niin silloin tarvetta kyllä olisi. Onneksi sain vekottimen korjattua, vaikka puuhaa siitä oli. Harmitti vietävästi laitteen rikkuminen. Pitihän se purkaa ja katsoa mitä hajosi. Telat pyörivät, mutta mitään leikkuuta ei tapahtunut. Sisältä oli haljennut kevyttä metalli valua oleva osa, johon telat kiinnittyvät. Miehellä on onneksi tuttava piirissään metalli puolen opettaja, joka koneisti uuden osan, kun hajonnut vietiin malliksi. Nyt on uusi osa terästä ja pitäisi kyllä kestää. Laakereiden kiinittämisessä tarvitsin vähän miehen neuvoja ja apua, mutta muuten sain laitteen kasattua itse:) (nostokahva tosin unohtui kokoamis vaiheessa pois). Seuraavan kerran, kun tuntuu ettei kaikki kerrokset tahdo mennä läpi, niin en kyllä väännä voimalla.
Kortit on kuvattu iltasella, joten kuvista on hävinnyt kullan ja hopean kimmellykset, jotka maltillisesti käytettynä kuuluvat joulukortteihin. Kohojauheet ovat kivoja, mutta meidän keittiökin kiilteli kauniisti projektin jälkeen. Enkelikorteissa käytin pohjana Gemstones kartonkeja, jotka itsessään vähän hohtavat. Tilasin niitä Glitter potista. 12x12 lehtiö oli mielestäni edullinen.

3 kommenttia:

 1. WAU!! Upeita kortteja kaikki!! Nuo siniset on mun lempparit, ihan älyttömän kauniita! =)
  ..kyselit niistä kukista, ne ihan lävistettyjä kukkia, clippunch on lävistäjän merkki, ja olen ostanut punchin Taavan järkkämältä askartelukirppikseltä runsas vuosi sitten..

  VastaaPoista
 2. Wau nää kaksi sinistä enkelikorttia ,mistä ihmeestä olet löytänny tuon leiman .Hieno homma että sait koneen korjattua.

  VastaaPoista
 3. Ihanaisia kortteja oletkin tehnyt!
  Minunkin mieleeni ovat tuo siniset kortit mutta
  ihana on myös tuo piparkakku korttikin...

  VastaaPoista