perjantai 29. tammikuuta 2010

Kimaltava P*askarteluhaaste


Täällä  päin on pakkasta ollut aivan riittämiin. Uunit lämpiävät ja sähkömittari raksuttaa. Onneksi on kulkuvälineenä tuo idänihme Lada joka näköjään ei pakkaslukemista piittaa. Miehen autosta puhkesi rengas, ilmeisesti pakkasukon tekosia sekin. Iltaa kohti näyttää onneksi pakkanen hellittävän.

 Tällä kerralla P*askarteluhaasteessa oli aiheena "Bling Bling". Woj:n hääpari kuvaan lisäilin kukkasiin kimmeltävää geelikynää ja morsion huntu on kimaltelevalla maalilla maalattu. Nämä kimmellykset ei kuvassa kylläkään erotu. Kukkien keskellä on timantit tuikkimassa ja yläkulmaan lisäilin timantti sydämen. Tuon "karvaisen" langan nimitystä en muista mutta sekin on vähän kiiltävää. Näillä kimmellyksillä tälläkertaa....

4 kommenttia:

 1. Kaunis kortti! Tykkään! Olet onnistunut erityisen hyvin leimakuvan kanssa!! Minä en osaa käyttää nimenomaista leimaa alkuunkaan, ja mulla on ollu se jo tyyliin puol vuotta :)

  VastaaPoista
 2. Ihana hääkortti!
  tosi kauniisti olet värittänyt leimakuvan :)
  Tosi hieno kokonaisuus ja kimallusta löytyy!

  VastaaPoista
 3. Kauniisti väritetty kuva ja ihana hääkortti. :0)

  Meikäläisen sivuilla olevan (P*skateluH/-ei neliö) kortin "kehys" on tehty Nellie´s stanssilla (multi frame´s). Malli MFD 007. Ainakin Papruksesta saa näitä. Hienosti toimivat ainakin Big Shotilla.

  VastaaPoista
 4. Kaunis kortti, ihanaa vihreää!

  VastaaPoista