lauantai 29. tammikuuta 2011

Osallistu synttäri arvontaan

EDIT: PALKINNOT ARVOTTU**********

PALKINNON VOITTI SANNA SAKSIJA.


Huomasin tuossa että blogini täyttää pian vuosia. Sen kunniaksi laitan arvonnan pystyyn. Toivon,että jätät kommentin ja kerrot arvonnastani blogissasi. Olemalla lukijani saat extralipukkeen arvonnassa. Palkinnon arvon 12.2. Uteliasuuttani haluaisin tietää mikä on suosikki leimasimesi tällä hetkellä? Selailin vanhoja korttejani ja  huomasin kuinka  "leimasin makuni" vaihtelee. Olen aivan unohtanut Rubberromancen leimasimet,jotka olivat taannoin suosikkejani. Pitää varmaan kaivaa ne taas esiin ja tehdä jotain.

Palkintona on : 3 leimasinsettiä, kasa nauhoja, timantti pakkaus, leimakuvia ja stanssattuja perhosia.

28 kommenttia:

 1. Hei! onnea jo näin etukäteen blogin synttärin johdosta....liityin lukijaksesi:) suosikkileimasimeni on tällähetkellä magnolian leimasin jossa keijutyttö on saippuakuplien keskellä(sain kylläkin sen vasta itselleni hommattua, olen ihastellut sitä toisten tekemissä korteissa:) , myös muut magnolian leimasimet on ihania :)

  VastaaPoista
 2. Lämpimät onnittelut blogin syntymäpäivästä ;)). Palkinto näyttää todella houkkuttelevalta että päätin kirjoittaa ensimmäisenä ;). Liityin myös blogiisi lukijaksi.
  Mielestäni on todella vaikeaa sanoa mikä leimasin olisi ehdoton suosikki. Tykkään todella paljon Magnoliasta ja ostelenkin niitä hyvinkin paljon (meiheni mielestä liiankin paljon ;)) mutta ehdottomasti tykkään myös Mo manningin ja Sarah Kayn leimoista, varsinkin lapsiaiheista. Luulisin että tällä hetkellä kun omat lapseni ovat sen verran pieniä niin leimasimetkin ovat enemmän lapsiaiheisia kun tulee tehtyä eniten kortit lapsille ja askartelenkin lasten kanssa.

  VastaaPoista
 3. Hei vielä! Olen siis tuitsi nimellä lukijanasi, vaikka tässä kommentoidessani nimimerkkini on tiuku...Oma blogini on vuodatuksen puolella(tukortti.vuodatus.net) :)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Onnittelut etukäteen vuosipäivästä!! =)

  ilman muuta namujahtiin mukaan!!

  ja voi rähmä, unohtui kokonaan kiireessä, et mun lempparileima on yhä edelleen leimasininnostukseni aloittanut Penny Blackin rintsikkakisu!! =)

  VastaaPoista
 6. Hei! Minun lemppareita ovat tällä hetkellä muutamat vintage-tyyppiset jutut ja jos yhden setin nostan suosikiksi, niin olkoot se tämä: http://www.bubblyfunk.co.uk/images/CHF%20Stamps%20-%20ATC%20-%20Haute%20Couture.jpg

  VastaaPoista
 7. Hyvää synttäriä blogillesi! Liityin myös lukijaksesi. Mulla ei ole mitään tiettyä suosikkileimasinta. Tykkään ainakin Magnolioista ja Lilyistä sekä kissoista.

  VastaaPoista
 8. Eipä taida olla mitään mieluisaa tai sitten sitä oikeaa ei ole tullut vastaa. :)
  Blogi onnittelut! <3

  VastaaPoista
 9. Onnea!
  Lempileimasimeni on edelleenkin palkinnoksi saamani kallo. Riittävän yksinkertainen taipuakseen vaikka mihin. Huomasin tätä kirjoittaessani etten ole hetkeen sitä käyttänytkään.

  VastaaPoista
 10. Onnea jo nyt synttärisankarille ja kiitos kivasta haasteesta. Liityin juuri lukijaksesi ja oli hurjan kiva löytää blogisi Svetlanan kautta.

  Asiaan: Kamalan vaikeaa sanoa vain se yksi ja ainoa lemppari leima, koska on niin kaudesta kiinni ja oikeastaan mitä ollaan tekemässä sekin vaikuttaa. Mutta tehdäänpä niin että kerron ensin sijat 2-4 ja sitten sen ehdottoman 1.sijan
  sijat 2-4 eivät ole paremmuus järjestyksessä Penny Black, Magnolia, Art Impresson ja Lotv.

  Ja sen ykkös paikan vie suloinen kaveriporukka vaatimattoman nimen takana eli House Mouse& friends! Aloin vasta viime joulun tienoilla keräämään näitä leimoja ja nyt olen aivan koukussa.
  Olisin voinut sijoittaa 5kärkeen myös vintageleimat, koska kyseinen tyyli on todella mieluinen, mutta en ole löytänyt mitään tiettyä valmistajaa tai kauppaa josta ostaisin aina niitä siksi jätän ne nyt sijalle 6.
  (Ja muuten aika usein vintagekortteja tuleekin tehtyä leikekuvista).

  Tätä kyssäriä oli todella hauskaa pohtia.

  Iloista synttärin seutua sankarille *

  VastaaPoista
 11. MoikkaMoi,

  Onnea onnea 1vuotiaalle!

  Lempparileimasin taitaa juuri tällä hetkellä olla... Magnolian "jousimiestyttö"
  Ylipäätään magnoliat ovat niitä miun juttuja sekä lilyt...

  VastaaPoista
 12. Onnea !!
  Minulla ei ole mitään lemparileimasinta ja liityin lukijaksi

  VastaaPoista
 13. Onnea 2-vuotiaalle!
  Liityin lukijaksesi ;) Mulla ei tällä hetkellä ole mitään varsinaista leimasinsuosikkia, mutta pidän eläin- ja huumoriaiheisista..

  VastaaPoista
 14. Onnittelut :) Mulle ei ole vielä muodostunut lempileimasinta, on tullut käytettyä niitä sen verran vähän.

  VastaaPoista
 15. Onnea ja pitkää ikää blogillesi!!!
  Minä myös liityin lukijaksesi, nimim. Tipsutyttö
  Lempileimasimeni ovat uusimmat Lily of the Valley-leimat. t.Sari

  VastaaPoista
 16. Onnittelut bloggaukselle!
  Liityin lukijaksi, oma blogini löytyy täältä: http://allthesethingsthativedone-sus.blogspot.com/

  Lempileimasimeni on tällä hetkellä Paper Artsyn ATC-kokoinen ranskankielinen tekstileimasin, jolla on mukava tehdä erilaisia pohjia mm. tageihin.
  T: Susanna

  VastaaPoista
 17. Moi ja synttärionnea!
  Lukija olen, leimailija vähemmän:) Vaikka onhan noita leimasimia tullut ostettua ja tapaamisissa kuvia leimailtua. Tykkään ehkä eniten noista Ching-Chou Kuikin tytöistä Sweet Pealla. Yhden sellaisen jopa omistan.

  VastaaPoista
 18. Onnea!
  Kiva blogi sulla, liityin siis myöskin lukijaksi :)
  Ihailin noita töitäsi; varsinkin tagit ja "laatikkokortti" ovat hienoja!

  Lempileimasimet taitaa tällä hetkellä olla nuo bombshellit :)
  Kaikki kiekurat ja koukerot kiehtovat myös aina, outoa...

  VastaaPoista
 19. Moips! Onnea blogillesi! Liityin kans lukijaksi. Lempparilaimasin taitaa olla balettiasuinen kissa, ja artin leimasimet tietty =)

  VastaaPoista
 20. Tämän uuden lukijan lemppareita on ehdottomasti Pennyn siilit..

  VastaaPoista
 21. Onnea synttärien johdosta ja tietysti mukaan
  ja lukijana ollaan oltu myös - you know!
  Upea palkinto, kaikkea kivaa!

  Suosikkini on ehdottomasti Penny Black'it, mutta mikä niistä... apua, muutama odottaa vielä paketissakin...no sanon
  tällä hetkellä tuo sydämiä ampuva kissa;-))m

  VastaaPoista
 22. Onnea blogisynttäreistä!

  Heitit muuten aika vaikean kysymyksen! Tuntuu että mulla on tällä hetkellä taustaleimasimet tosi IN, mutta sit en kuitenkaan saa niitä käytettyä : D Kuulostaa aika hassunkuriselta.. jos joku pitäisi valita, sanoisin varmaan pilkkutaustaleimasin.

  VastaaPoista
 23. Moi ja Onnea! Mainostin ja liityin lukijaksi, nyt pitäis päättää lempileimasin :O Nooo..tänään ehkä lelo leslingin kissat näin ystävänpäivän lähestyessä (kirjoitetaankohan se noin) ja lemppareita on muutenkin mankut ja house mouset ja lilyt... :) vaikea yhtä valita.. En taida osata laittaa blogini osoitetta nyt tähän mutta http://riikankortit.vuodatus.net/ tuossahan tuo :)

  VastaaPoista
 24. Hei! Ja onnea blogisynnttäreistä.Vaikeen kysymyksen heitit,mie oon leimasinaddidoitunut kai jo..Oon kyllä jonkun leimasimen jo laittannu vaihtoon.
  Tykkään ja niistä kaikki alkoi Magnolioista Niistä ei voi sanoo oikeestaan yhtä.Hearbreigger Edwin ja Pioni Tilda ja vauvaenkeli kai nyt nousee ekaksi mieleen.Seuraavat Lily of the Valley tykkään tuosta piirrosjäljestä se in herkkää kynänjälkeä.
  Ja Leima jota olen koko ajan etsinnyt Sugar Nellien:Daisy siinä niin herkkä tunnelma.Haaveena joskus saada tuo leima itselle.

  VastaaPoista
 25. Onnea synttäreiden johdosta! Täällä käynyt aina välillä kurkkailemassa, miltä kortteilun maailma näyttää, itse kun on siellä vielä täysi aloittelija. Lempileimaa on vaikea sanoa, nyt vasta olen ekoja leimoja hankkinut, joten on ihanaa lukea leimailusta ja katsella tuotoksia, toisten osaavien käsien jälkiä.

  VastaaPoista
 26. Onnea !!!
  Lempileimasimet löytyvät Lili of the Valleyn leimasimista http://liliofthevalley.co.uk/acatalog/Stamp_-_Dandelion_Clock.html
  aivan ihana ja niin tulee oma nuoruus mieleen.

  VastaaPoista