tiistai 28. kesäkuuta 2011

Pitkästä aikaa...


Vaikka täällä on ollut hiljaista kortteja on tullut tehdyksi, mutta en vaan ole saanut niitä tänne asti laiteltua. Nyt osallistuin kortit samoista materiaaleista rinkiin, jossa teemana oli Tim Holtz. Mukana ringissä ovat Jenni http://toivotontapuuhastelua.blogspot.com/ ja Piia  http://piiata.blogspot.com :  Piia lähetti ensin varsin runsaat materiaalit. Sain niistä aikaiseksi kaksi korttia ja tagin. Kuoressa olleet hiutaleet saivat minut tekemään jouluisen kortin.Omasta varastosta käytin kyllä enkelinkuvan. Pohjan värjäilin distresseillä ja glimmermistillä. Kalvolle leimasin hiutaleet ja tekstin, kalvon reunoille lisäsin kimalleliimaa ja irtokimalteita. Kukkasta ja hiutaleita käsittelin glimmer glaze maalilla ja crackle paint maaleilla. Avaimen reiän maalasin myös craklella ja reunoille lisäsin distressien pumice stonea. Avainkilvestä tuli mielestäni aika hauskan näköinen.
Tagin tein pitkälti samalla periaatteella kuin kortinkin. Filminauhan käsittelin myös "jäisen" näköiseksi. Nuo jäät ei ainakaan sula tässä helteessä :). Tagin nauha on omaa varastoa.
Tein vielä yhden kortin toisella taloteemalla ja muut lippulappuset asettuivat tähän mukavammin kuin jouluteemaan. Taloakin värjäilin ja rypistelin kuten myös muokkasin leimaamalla ja värjäämällä paperiakin korttiin sopivammaksi. Ruskea colorcore on omaa varastoa. Sen kuvioin tiilikuviotaskulla. Monta korttia sain näistä materiaaleista ja jäi vielä käyttökelpoista materiaaliakin

4 kommenttia:

  1. WAU!!! UPEITA!!! ihania yksityiskohtia!! =)
    mites sinä tuon fiminauhan tuolleen huurteiseksi sait??? näyttää aikasta kivalta... =)

    VastaaPoista
  2. Kaunis ja ihana värimaailma Upeaa työtä.

    VastaaPoista