perjantai 3. huhtikuuta 2009

Kortit samoista materiaaleista
Osallistun Saronin kortit samoista materiaaleista rinkiin nappasin kuvan kuoren materiaaleista. Muissa kuvissa on tuotokset, jotka sain aikaiseksi. Muuten kaikki materiaalit löytyivät kuoresta, mutta vihreään lisäsin lehtiä omista varastoista ja ruskeaan kukat. Vihreästä versiosta itselleni tulee jotenkin viidakko mieleen, kun lisäilin koristeita "isolla kädellä". Ruskeassa kortissa ajattelin tehdessäni vanhojen valokuvien ja paperien värimaailmaa, joka skannatussa kuvassa on vähän kirkas, luonnossa pehmeämpi.Harjoittelin myös värittämistä Distress inkeillä, vähän käytin akvarellikynää apuna.Ensimmäiset kortit tähän rinkiin ja tuntuu kovin mukavalta tehdä kortteja myös annettujen materiaalien mukaan.

3 kommenttia:

 1. TODELLA kauniit ovat molemmat kortit!! Ihania!!! En edes osaa sanoa, kummasta tykkään enemmän, kun molemmat ovat niin ihania! Tämä on kyllä kivaa touhua, lähetellä/vastaanottaa materiaaleja, ja niistä sitten tehdä kortteja:)

  VastaaPoista
 2. Todella kauniita kortteja olet saanut aikaiseksi. Minulla jäi hieman viime tippaan mutta nyt kuitenkin kortti löytyy blogistani :)

  VastaaPoista
 3. MoikkaMoi,

  Aivan upeita kortteja olet tehnyt, tuo ruskea on aivan mahtava!

  VastaaPoista