torstai 9. huhtikuuta 2009

Stamp Articin luonnos haaste


Tällainen kevät pläjäys tuli tehtyä stamp articin haasteeseen. Muutaman päivän kortti oli työn alla pöydällä. Nauhojen päälle oli varattuna sudenkorento koriste, joka kiinnosti nuorimmaista 2v. kovasti. Kun piti kortti kasata korento oli lennähtänyt muualle ( täytyypi etsiä vaikka pikkuauto laatikosta tai saappasta tai ihan mistä vaan) käytin sitten perhosta koristeena. Värittelyä olen viime aikoina kokeillut uusilla hankkimillani inktensellä, olen niihin kovin tyytyväinen. Aiemmilla akvarelli kynilläni jälki jäi jotenkin haaleaksi.

3 kommenttia:

 1. Voi, mitkä kevätvärit kortissasi! Ihanat! Inktenset ovat kyllä kivat värit, itse käytän kuitenkin enemmän akvarellejakyniä. Kokeilepas akvarelleja käyttää niin, että laitat montaa sävyä ja rohkeasti eri värejäkin päällekäin ja sitten levität väriä vedellä (tai öljyllä, mitä en tosin ole itse vielä kovin kokeillut). Tulee ihanasti näkyville aivan uskomattoman upeita sävyjä! Tykkään:)

  VastaaPoista
 2. Great card, fresh spring colors!!!
  Thanks for playing.

  Hugs,
  Jorunn

  VastaaPoista
 3. Hei oletko tilaamassa vielä sieltä unicornita leimasimia... Minäkin ihailin niitä ja olisin kiinnonstunut ostamaan sen setin missä on se ka-
  lenterileimasin mutta olen ihan pihalla ruotsinkielessä. Kiinoostaisiko yhteistilaus??

  VastaaPoista