perjantai 14. elokuuta 2009

Ihka ensimmäinen p*askarteluhaaste


Ensimmäisen p*askarteluhaasteen aiheena oli lempiväri ja sen vastaväri. Yksi suosikkiväreistäni on vihreä. Keväisin viehättää vaaleamman vihreä, mutta näin syksyn tullen huomaan käyttäväni enemmän sammaleen vihreää. Vastavärinä vihreälle on oranssinpunainen. Korttini taustan tein kuparinväriselle helmiäispojalle, joka mielestäni sopi murrettuun vihreään. Pohjaan embossassin kirkkaalla jauheella pieniä lehdyköitä, jotka eivät näy juurikaan kuvassa. Leimakuvan pohjaan leimasin myös toisenlaisia lehtiä. Leimasin on magnolian, lehdykät leikkelin cuttiksella. Kukat leikkelin piparireunaisella stanssilla, taivuttelin vähän reunoja ja liimasin päälle glossyllä dropseja. Aika syksyinen pläjäys tuli.....

9 kommenttia:

 1. Kaunis kortti! Nuo kukat on kyllä tosi ihania!

  Kiva kun osallistuit!

  -Paula

  VastaaPoista
 2. Todella taidokkaasti toteutettu kortti! Maanläheinen, tulee niin ihanasti syksyinen metsä mieleen ja kukkaset ovat kuin suomuuraimia :)Tämä kortti on harkitun ja rakkaudella tehdyn oloinen, kuin taulu:)

  VastaaPoista
 3. Ihana kortti ja värit joista pidän!

  VastaaPoista
 4. Suloinen ja syksyinen kortti! Pidän näistä maanläheisistä väreistä!

  Kiitos kun lähdit mukaan P*skartelemaan!

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihanan syksyinen kortti!!! Tykkään kovasti :D

  VastaaPoista
 6. Ihanat, murretut värit ja tosiaan nuo kukat on kuin lakkoja! Tosi hieno!

  VastaaPoista
 7. Tätä leimakuvaa näkee harvoin, onpas kiva metsäinen kortti=O)

  VastaaPoista
 8. Onnittelut ensimmäisen P*skarteluhaasteen voitosta! Kyllä onni potki oikeata osoitetta, sillä korttisihan on mahtava, niinkuin aikaisemminkin jo kehuin:)

  VastaaPoista