keskiviikko 19. elokuuta 2009

Vielä tyttösiä tälle päivälle
Nämä kortit tekasin jo muutama päivä sitten mutta sain vasta kuvattua ja laitettua tänne.. Ylemmän kortin olen tehnyt helmiäispohjalle johon leimasin distress inkillä kukkasia. Samoja kukkasia leimasin tyttösen taakse masking tekniikalla, kun kyllästyin yksivärisiin taustoihin, jotka saan useimmiten näyttämään tylsiltä. Vähän lehtiä ,kiemuroita, kukkia ja dropseja niin siinähän se. Olen kovasti tykästynyt tuohon cuttiksen lehti stanssiin. Tämän leimasimen hankin Tiinan korttipuodista.
Alemmassa kortissa käytin Diane Dudan leimasinta, joka on suosikkejani tällä hetkellä. Kokeilin miten kuva toimii reilusti kirjavalla taustalla. Mitäs mieltä olette? Mietiskelin että minkäköhän ihmeen takia monissa leimasimissa hahmolla on siivet, kuten näissäkin (magnolian leimasimet tulivat myös mieleen) .......

2 kommenttia:

  1. Ihania kortteja molemmat. Kaikki ei noista siivekkäistä tykkää, itse tykkään kovasti. Onneksi noi siivet kyllä monesti saa leikattua pois kuvasta jos ei niistä tykkää.
    Mun mielestä ovat tosi södejä :)

    VastaaPoista
  2. Minä en yhtään tykkää siivistä ellei sitten leimakuva ole selkeästi keiju tai enkeli tms. Mutta kai enkelin siipiä pidetään söpöinä ja siksi niitä laitetaan vähän joka hahmolle. Onneksi turhat siivet ovat tainneet hieman vähentyä uusimmissa mallistoissa. Mutta sitten itse asiaan. Korttisi ovat ihastuttavia ja tykästyin erityisesti tuohon poltetun oranssin väriseen. Kivasti koristeet täydentävät taustapaperia.

    VastaaPoista